Capolavoro

CAPOLAVORO

manufaktúra

„Capolavoro. Mestermű. A szó, mely munkadarabjaink megpillantásakor villámcsapásként fut át a szemlélő érzékszervein és egészen a szívéig hatol.

Művészi és kézműves ipari tökéletesség, amely az anyagot mesterművé alakítja.”

Bakos Roland ügyvezető

Szolgáltatásaink

Bérgyártás

Cégünk alapítástól kezdve foglalkozik egyedi bútorok gyártásával és bérgyártással más bútorkészítő vállalkozások számára. Parnereink között tudhatjuk többek között az elektromotoros hajók gyártásáról ismert Stickl Yacht Kft-t, mely hajók cockpit és hajókabin párnázata készül műhelyünkben. A gyártáson kívül aktívan résztveszünk a hajó párnázatok, kárpitozott felületek tervezésében is.

Restaurálás

Kihasználva munkatársaink magas szintű szaktudását, számos restaurálási munkát végeztünk az elmúlt időszakban múzeumoknak, magánszemélyeknek. Vezető restaurátor munkatársunk több évtizedes múzeumi gyakorlata lehetővé teszi számunkra komplex bútorzat korhű felújítását gyártóbázisunkon. Minőségi korabeli bútorok felújítását hiányzó darabok esetén is el tudjuk végezni akár fotó alapján is. A felújítás mindenkor hagyományos technikákkal történik az eredetivel megegyező természetes anyagokból.

Portfólió

Miért velünk?

Több évtizedre visszanyúló szakmai tapasztalat a bútor tervezés, kézműves bútor gyártás, restaurálás területén.
Rugalmas ügyintézés, helyszíni felmérés, tervezői tanácsadás.
Hagyományos, környezetbarát gyártási technológiák.

Bakos Roland

Ügyvezető tulajdonos

Miért éppen CAPOLAVORO ?

A Capolavoro nem a divatot követi, hanem maga diktálja azt, orientálja a közízlést. Megalkuvás nélkül törekszünk a tökéletességre. Ismerjen meg bennünket!

Tovább

Termékeink

Partnereink