Capolavoro

Lavishdog by CAPOLAVORO

Manufaktúránk 2014-ben kapott felkérést exclusive kutyabútor tervezésére, gyártására. Mára Lavishdog márkanév alatt egy teljes termékcsaládot kínálunk a magas minőségű, egyedi termékek kedvelőinek. Kanapé kollekciónk három kategóriából és azon belül tíz típusból áll. A kanapékhoz rendelhető itató is.

Exclusive: Lavish, Reyes, Queen
Luxus: Cuba, Moon, Royal, Deco

Premium: Prince, Simplux I., Simplux II.

A formatervezés során a kutya nagysága és súlya is figyelembe vételre került, hogy minden termékünk az optimális stabilitást, tartósságot és a hosszan tartó komfortot biztosítani tudja. A bútorvázak fából készülnek, a bútorok fekvőfelülete nagy kopásállóságú, puha, mosható szövettel kerül behúzásra. A kárpitot zipzárral látjuk el. A bútor többi része szintén nagy kopásállóságú, könnyen tisztítható, különleges minőségű bőrrel, műbőrrel vagy exclusive design bőrrel kerül bevonásra. A díszítések színes fém dekorációkkal és Swarovsky kristállyal készülnek.

Vevőink saját ízlésük szerint állíthatják össze a számukra tetsző bútordarabot. A modell kiválasztása után meghatározható a kutya számára leginkább megfelelő méret, míg a kárpit anyaga szintén tetszőlegesen választható katalógusunkból.

Kapcsolat

Lépjen velünk kapcsolatba! Amennyiben termékünk felkeltette érdeklődését, kérjük küldjön üzenetet akár az oldalunkon keresztül akár e-mailben vagy Facebook oldalunk segítségével!

Cím: 8000 Székesfehérvár, Hübner A. u. 16.

Telefon: +36 70 319 3971

E-mail: info@capolavoro.hu

Üzenet küldése

Portfólió

TERMÉKEINK

Luxus minőségű enteriőrbe gyártott magas kézimunka igényű bútorok.

LAVISHDOG

Luxus kutyabútorok különleges igényű embereknek és kedvenceiknek.

Miért velünk?

Több évtizedre visszanyúló szakmai tapasztalat a bútor tervezés, kézműves bútor gyártás, restaurálás területén.
Rugalmas ügyintézés, helyszíni felmérés, tervezői tanácsadás.
Hagyományos, környezetbarát gyártási technológiák.

Bakos Roland

Ügyvezető tulajdonos

Miért éppen CAPOLAVORO ?

A Capolavoro nem a divatot követi, hanem maga diktálja azt, orientálja a közízlést. Megalkuvás nélkül törekszünk a tökéletességre. Ismerjen meg bennünket!

Tovább

Termékeink

Partnereink