Capolavoro

CAPOLAVORO

manufaktúra

„Capolavoro. Mestermű. A szó, mely munkadarabjaink megpillantásakor villámcsapásként fut át a szemlélő érzékszervein és egészen a szívéig hatol.

Művészi és kézműves ipari tökéletesség, amely az anyagot mesterművé alakítja.”

Bakos Roland ügyvezető

CAPOLAVORO Kaspó/Posztamens

  • Anyaga:magas fényű bársony
  • Méretek:Magasság: 1200 x Mélység: 550 x Szélesség : 750 (mm)
  • Stílus:Modern luxus
  • Tulajdonság:Kaspóvá alakítható posztamens

CAPOLAVORO bútorcsaládunk cégünk legmagasabb kategóriájú termékei. Minden eleme válogatott minőségű alapanyagból készül különleges gondossággal. Az asztalos munka során borovi fenyő és gőzölt bükk kerül felhasználásra, a faragott kiegészítők gőzölt bükkből készülnek kézi megmunkálással. Felhasznált szöveteink nagy kopásállóságú, különleges design szövet anyagok, kristály betéteink pedig kizárólag Swarovski elemekkel készülnek. A vázszerkezet kialakításánál törekedtünk hagyományos csapozások, lapolások, fogazások – mint pl. fecskefarkat fogazás – alkalmazására, kialakítására annak érdekében, hogy a lehető legstabilabb, legtartósabb bútorvázat hozzuk létre. A felületek kialakítása magas szintű kézműipar igénybevételével történik ezzel biztosítva bútoraink valóban lenyűgöző látványát és részleteinek finom kidolgozottságát. Termékünk egyaránt használható posztamensként illetve a fedlap eltávolításával kaspóként is. 

Kapcsolat

Lépjen velünk kapcsolatba! Amennyiben termékünk felkeltette érdeklődését, kérjük küldjön üzenetet akár az oldalunkon keresztül akár e-mailben vagy Facebook oldalunk segítségével!

Cím: 8000 Székesfehérvár, Hübner A. u. 16.

Telefon: +36 70 319 3971

E-mail: info@capolavoro.hu

Üzenet küldése

Portfólió

Miért velünk?

Több évtizedre visszanyúló szakmai tapasztalat a bútor tervezés, kézműves bútor gyártás, restaurálás területén.
Rugalmas ügyintézés, helyszíni felmérés, tervezői tanácsadás.
Hagyományos, környezetbarát gyártási technológiák.

Bakos Roland

Ügyvezető tulajdonos

Miért éppen CAPOLAVORO ?

A Capolavoro nem a divatot követi, hanem maga diktálja azt, orientálja a közízlést. Megalkuvás nélkül törekszünk a tökéletességre. Ismerjen meg bennünket!

Tovább

Termékeink

Partnereink