Capolavoro

CAPOLAVORO

manufaktúra

„Capolavoro. Mestermű. A szó, mely munkadarabjaink megpillantásakor villámcsapásként fut át a szemlélő érzékszervein és egészen a szívéig hatol.

Művészi és kézműves ipari tökéletesség, amely az anyagot mesterművé alakítja.”

Bakos Roland ügyvezető

CAPOLAVORO Fotel

  • Anyaga:magas fényű bársony
  • Méretek:Magasság: 1100 x Mélység: 1150 x Szélesség : 1250 (mm)
  • Stílus:Modern luxus
  • Tulajdonság:Térbe állítható

CAPOLAVORO bútorcsaládunk cégünk legmagasabb kategóriájú termékei. Minden eleme válogatott minőségű alapanyagból készül különleges gondossággal. Az asztalos munka során borovi fenyő és gőzölt bükk kerül felhasználásra, a faragott kiegészítők gőzölt bükkből készülnek kézi megmunkálással. Felhasznált szöveteink nagy kopásállóságú, különleges design szövet anyagok, kristály betéteink pedig kizárólag Swarovski elemekből állnak. A vázszerkezet kialakításánál törekedtünk hagyományos csapozások, lapolások, fogazások – mint pl. fecskefarkas fogazás – alkalmazására annak érdekében, hogy a lehető legstabilabb, legtartósabb bútorvázat hozzuk létre. A támla dőlésszög meghatározásánál is a lehető legnagyobb körültekintéssel jártunk el, hogy ne csak tetszetősek és kényelmesek legyenek a bútoraink, hanem valóban pihentető legyen a használatuk. A jól kiválasztott dőlésszögnek köszönhetően a gerinc és a csípő terhelésének nagy részét a bútor támlája veszi át, így bútoraink hosszabb baráti beszélgetés után sem válnak kényelmetlenné és az ülés fárasztóvá. A kárpitozás során felhasznált párnázati anyagok kiválasztásánál is nagy hangsúlyt fektettünk a kompromisszumok nélküli minőségre, kellően lágy, rugalmas és egyben tartós felületeket hozva létre. A felületek kialakítása magas szintű kézműipar igénybevételével történik ezzel biztosítva bútoraink valóban lenyűgöző látványát és részleteinek finom kidolgozottságát. Végezetül néhány számadat:

Kanapé hátulján 181, fotel hátulján 49, a tükörkereten 168 tűzéspont helyezkedik el, míg csak a kaspón magán 268 tűzéspont került kialakításra.

Kapcsolat

Lépjen velünk kapcsolatba! Amennyiben termékünk felkeltette érdeklődését, kérjük küldjön üzenetet akár az oldalunkon keresztül akár e-mailben vagy Facebook oldalunk segítségével!

Cím: 8000 Székesfehérvár, Hübner A. u. 16.

Telefon: +36 70 319 3971

E-mail: info@capolavoro.hu

Üzenet küldése

Portfólió

Miért velünk?

Több évtizedre visszanyúló szakmai tapasztalat a bútor tervezés, kézműves bútor gyártás, restaurálás területén.
Rugalmas ügyintézés, helyszíni felmérés, tervezői tanácsadás.
Hagyományos, környezetbarát gyártási technológiák.

Bakos Roland

Ügyvezető tulajdonos

Miért éppen CAPOLAVORO ?

A Capolavoro nem a divatot követi, hanem maga diktálja azt, orientálja a közízlést. Megalkuvás nélkül törekszünk a tökéletességre. Ismerjen meg bennünket!

Tovább

Termékeink

Partnereink